Fotografera bättre med stativ till din iPhone

Våra smarta telefoner och inte minst iPhone erbjuder idag avancerad fotografering direkt i mobilen. Dagarna är förbi när du behövde avancerade och jättedyra kameror för att ta proffsiga bilder. Numer finns proffskameran direkt i din mobil!

Skaffa tilläggsutrustning

Det behövs inte särskilt mycket för att du ska kunna ta fotograferingen med din iPhone till en ny nivå. Att skaffa ett stativ är en sak som kan ge dig mycket mer frihet och höja kvaliteten på fotograferingen.

Stativet är bra av flera anledningar. Det ger dig fria händer om du exempelvis vill ta bilder med självutlösare. Ett stativ är också bra att ha om du vill ta bilder när det är mörkt ute och du behöver längre slutartid.

Numer finns det dessutom otaliga jättesmarta bordsstativ, som passar dig som exempelvis vloggar eller lägger upp mycket rörliga bilder på sociala medier. Många kämpar rätt mycket med att luta mobilen mot högar med böcker eller annat som står på köksbordet.

Med ett bordsstativ kan du vinkla och placera mobilen precis där du vill ha den. Dessutom finns det modeller med sugkoppar som du kan placera på väggen eller på en spegel om du ska prata in i kameran. Du kan börja med att ta en titt på nätet för att botanisera i smarta tillbehör till din mobiltelefon.

Bookmark the permalink.