Glöm inte att dokumentera 1-årskalaset

Det första födelsedagskalaset i barnets liv är troligtvis en av de viktigaste händelserna och högtiderna för dig som förälder. Symboliken och känslorna av stolthet och kärlek är säkerligen överväldigande. Det är en stark känsla och ett speciellt tillfälle som ni kommer att minnas hela livet.

Föreviga den allra första födelsedagen

1-årskalaset är ett utmärkt tillfälle att skapa ett fint porträtt av ditt barn eller er som familj. Du kan göra ett album av bilderna från festen med alla viktiga gäster, familjemedlemmar och vänner. På så sätt kan ni se tillbaka på födelsedagen och minnas denna fina festlighet tillsammans.

Du kan dessutom använda ett foto till ett tackkort som alla gäster kan få hemskickade. Därmed kan ni visa er tacksamhet och ge bort ett fint minne från födelsedagskalaset.

För att uppnå en riktig feststämning som även kan göra dina foton vackrare kan du inkludera födelsedagsdekorationer som ballonger eller vimplar. Du kan handla online och köpa hem festartiklar som kan passa perfekt som en bakgrund till dina fotografier.

Dekorationer i pastell

Lugna och harmoniska färger passar ofta bra till ettårsdagen. Dekorationer i pastellfärger kan därmed bli ett bra sätt att skapa en trevlig och festlig känsla samtidigt som dina foton kommer att få ett tidlöst och stilfullt uttryck.

Bookmark the permalink.